Henkilökunta

Pirkanmaan Hammaslääkäriaseman ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua joustavasti ja ystävällisesti, jotta hammaslääkärikokemuksesi olisi miellyttävä. Ota yhteyttä ja varaa oma hammashoitoaikasi jo tänään!

 

 

 

 

Nettiajanvaraus

Hammaslääkärit

Hanna-Mari Kairtamo

Hanna-Mari Kairtamo

Olen pitänyt vastaanottoani Pirkanmaan hammaslääkäriasemalla vuodesta 1998. Pyrin pitkäaikaisiin, kestäviin hoitotuloksiin käyttäen tavanomaisten muovipaikkausten rinnalla keraamisia ja kultatäytteitä sekä hoitamalla purentaa pitkäaikaisesti, tarvittaessa protetiikan (kruunut, sillat, irtoproteesit) ja implanttiprotetiikan keinoin. Purentakiskohoito on tarvittaessa osa purentafysiologista hoitoa.

Huomioin estetiikan kaikessa hoidossa. Erityisten esteettisten hoitojeni lisäksi (laminaatit, laserilla tehostetut valkaisut) teen myös ClearCorrect-kalvo-oikomishoitoja. Teen uniapneakiskohoitoja (Somnomed), mikäli uniapnea on diagnosoitu ja on lääkärin lähete/suositus kiskohoitoon. Suunnittelen parhaat hoitoratkaisut yksilöllisesti asiakkaan yleisterveyden, toiveet ja kustannukset huomioiden. Hyvin hoidettu suu säilyy terveenä, ja tilanne ylläpysyy määräaikaisin tutkimuksin ja ennaltaehkäisten. Voit maksaa vastaanotollani e-passilla.

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

Sami Kangas

Sami Kangas

Olen työsken­nel­lyt HML-asemal­la vuo­des­ta 1996 läh­tien. Teen perus­hoi­to­jen li­säk­si leik­kauk­sia, ku­ten vii­sau­den­ham­pai­den pois­to­ja ja kei­no­juur­ten ase­tuk­sia. Työs­ken­te­len myös il­tai­sin.

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

 

 

Anne Latvanne

Anne Latvanne

Teen suun perushoitoa: hampaiden paikkausta ja juurihoitoja sekä kiinnityskudossairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa. Hoidan myös purentaongelmia ja teen proteettisia töitä (kruunut, sillat, irtoproteesit). Työparini Maria Hiljasen kanssa pyrimme tarjoamaan kiireetöntä ja rauhallista hammashoitoa.

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

 

 

Seija Laitinen

Seija Laitinen

Olen työskennellyt Pirkanmaan hammaslääkäriasemalla vuodesta 2009 tehden perushammashoitoa ja pieniä kirurgisia ja proteettisia toimenpiteitä. Tervetuloa hellävaraiseen hammashoitoon.

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

Satu Malmlund

Satu Malmlund

Olen toiminut Tampereella yleis­ham­mas­lää­kä­ri­nä yk­si­tyis­puo­lel­la yli 20 vuot­ta. Pir­kan­maan Ham­mas­lää­kä­ri­asemal­le siir­ryin mar­ras­kuus­sa 2013. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat!

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

Marja Heinonen

Vastaanotto on siirtynyt Mehiläiseen Hämeenkadulle.

suuhygienisti

Veera Lempinen

Olen valmistunut suuhygienistiksi vuonna 2011.

Työssäni pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja kuuntelemaan hänen toiveitaan. Olen rauhallinen, helläkätinen ja huolellinen työssäni. Hoidan myös pelkopotilaita.

 

Osaamiseeni kuuluu mm hammaskiven poistot, ien- ja kiinnityskudossairauksien ylläpitohoito, jauhe- eli soodaphdistus, valkaisut ja kotihoidon ohjaus.

Tervetuloa uudet ja tutut asiakkaat!

 

Hammashoitajat

Birgitt Lilja

Teija Erkkilä

Sanna Peltoniemi

Sirpa Karjalainen

 

 

 

 

 

VASTAANOTTOSIHTEERIT

Lisbet Mattila

Lisbet Mattila

Outi Leppänen