Ajanvaraus: ma-to 8.00–18.00, pe 8.00–14.30

 010 406 3900

Nettiajanvaraus

 

Henkilökunta

Pirkanmaan Hammaslääkäriaseman ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua joustavasti ja ystävällisesti, jotta hammaslääkärikokemuksesi olisi miellyttävä. Ota yhteyttä ja varaa oma hammashoitoaikasi jo tänään!

 

 

 

 

Nettiajanvaraus

Hammaslääkärit

Marja Heinonen

Marja Heinonen

Minulla on vankka kokemus yleishammaslääkärinä. Teen niin muovi- kuin keraamisia täytteitä, juurihoitoja, kiinteää- ja irtoprotetiikkaa, implanttikruunuja ja purentakiskoja sekä iensairauksien perushoitoa. Tärkeintä minulle on kokonaisvaltainen suun terveyden hoito ja ylläpito, sekä tavoitteenani hyvä ja toimiva purenta. Uskon, että on potilaan etu, myös taloudellisesti, jos hammashoito suunnitellaan ja toteutetaan pitkäkestoisia ratkaisuja käyttäen, ilman kiirettä ja jännitystä, potilaan kanssa keskustellen. Minulla on useita pitkäaikaisia potilassuhteita, joita arvostan suuresti. Olen päässyt hyviin tuloksiin myös pelkäävien potilaiden hoidossa.

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

Hanna-Mari Kairtamo

Hanna-Mari Kairtamo

Olen toiminut Pirkanmaan hammaslääkäriasemalla vuodesta 1998. Pyrin pitkäaikaisiin kestäviin hoitotuloksiin käyttäen tavanomaisten muovipaikkausten rinnalla keraamisia- ja kultatäytteitä, sekä hoitamalla purentaa pitkäaikaisesti, tarvittaessa protetiikan (kruunut, sillat, irtoproteesit) ja implanttiprotetiikan keinoin. Purentakiskohoito on tarvittaessa osa purentafysiologista hoitoa. Huomioin myös estetiikan kaikessa hoidossa, erityisten esteettisten hoitojeni kuten laminaatit, laserilla tehostetut valkaisut, lisäksi ClearCorrect-kalvo-oikomishoidot. Teen myös uniapneakiskoja (mm. Somnomed), mikäli uniapnea on diagnosoitu ja on lääkärin lähete / suositus kiskohoitoon.
Työpaikkahammashuoltosopimukset; sovi vastaanotollani tai otayhteyttä numeron 0104063900 kautta

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

Sami Kangas

Sami Kangas

Olen työsken­nel­lyt HML-asemal­la vuo­des­ta 1996 läh­tien. Teen perus­hoi­to­jen li­säk­si leik­kauk­sia, ku­ten vii­sau­den­ham­pai­den pois­to­ja ja kei­no­juur­ten ase­tuk­sia. Työs­ken­te­len myös il­tai­sin.

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

Anne Latvanne

Anne Latvanne

Teen suun perushoitoa: hampaiden paikkausta ja juurihoitoja sekä kiinnityskudossairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa. Hoidan myös purentaongelmia ja teen proteettisia töitä (kruunut, sillat, irtoproteesit). Työparini Mirka Ahosen kanssa pyrimme tarjoamaan kiireetöntä ja rauhallista hammashoitoa.

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

Seija Laitinen

Seija Laitinen

Olen työskennellyt Pirkanmaan hammaslääkäriasemalla vuodesta 2009 tehden perushammashoitoa ja pieniä kirurgisia ja proteettisia toimenpiteitä. Tervetuloa hellävaraiseen hammashoitoon.

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

Satu Malmlund

Satu Malmlund

Olen toiminut Tampereella yleis­ham­mas­lää­kä­ri­nä yk­si­tyis­puo­lel­la yli 20 vuot­ta. Pir­kan­maan Ham­mas­lää­kä­ri­asemal­le siir­ryin mar­ras­kuus­sa 2013. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat!

Ajanvaraus 010 406 3900
Nettiajanvaraus

Hammashoitajat

Birgitt Lilja

Teija Erkkilä

Kristiina Pahlman

Kristiina Pahlman

Sanna Peltoniemi

VASTAANOTTOSIHTEERIT

Lisbet Mattila

Lisbet Mattila

Outi Leppänen